lördag, februari 25, 2006

Radhusidyll

Igår var jag på besök i en radhuslänga. Mysigt, ombonat med familjelycka on top. Lyx att få sätta sig till dukat bord och ta in en liten smygsnutt Svenssonliv. Känna atmosfären på huden och i magen.

Idag: hardcore 30-årsfest. Balansen ska återställas.

6 Comments:

Anonymous odenplan.nu said...

Jag får alltid ångest av de där nedslagen i radhusvärlden. Inte minst då besöket ska utgöra någon slags smygslussning in i något jag varken kommer från eller längtar till.

Fader vår...bevare mig från ondo och en hemsnickrad terass i mexitegel heaven.

5:17 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har kommit fram till att det är lite lyxigt.. Jag "snor" radhusidyll från brorsan.

Äter vid dukat bord, stoj och röster och lite garden. Sedan vaknar man med "bonusbarn" (nej, det är inte sådana man får när man träffar en karl med barn... det är barnen man kan låna) :) och lite mys med kramig liten plupp i sängen.

Sen... bilen... rock... å vin när man kommer hem! :)

8:49 em  
Blogger dada said...

Man ska alltid eftersträva balans. För mycket av vad som helst är inte bra. Ta choklad till exempel. Man tror att man kan äta oändligt mycket, men efter ett tag måste man balansera med lite vätska(förslagsvis mjölk) :)

11:35 em  
Blogger Snurre said...

Fan, Svenssonliv. Är det inte det man jagar efter egentligen? För mig står "Svenssonliv" för Trygghet, och med ett gäng år bakom mig så tror jag att det är det jag föredrar allra mest. Är tröttsomfan på att flänga runt.

11:33 em  
Blogger Nini said...

Svenssonliv är tråkliv!!
Tryggt kan ens liv vara utan att vara Svensson. Väl?

Jag säger som Odenplan.
Bevare mig från ondo, gräsmattor som ska jämnföras med grannens, stuprännor som ska rensas och alldeles för tight mellan altanerna.....

2:40 em  
Anonymous korova said...

Blev det hardcore då? Jag var på 30-årsfest härom veckan och det var bra mingel och musik samt kul folk, inte alls präktigt eller så, men inte direkt hardcore...

8:29 em  

Skicka en kommentar

<< Home