måndag, februari 06, 2006

Star Wars

Världens bästa företagsidé: sälja stjärnor. Det är genialiskt!! Och samtidigt ett ondskefullt sätt att tjäna pengar på folks romantiska dumhet.

För att starta ett företag som säljer stjärnor behövs: en kopiator för att trycka upp taskiga diplom/intyg som du kan skicka till alla sssssssssuckers som köpt en stjärna.

Fakta: Det finns oändligt med stjärnor. Ingen kommer någonsin att claima sin stjärna. I princip ingen kan kolla om det verkligen finns en stjärna på det ställe där ditt företag har sålt den. Företaget kan hitta på kooordinater. Man kan sälja alla stjärnor flera gånger om.

Och jag undrar: äger verkligen dessa företag stjärnorna? Rätten till att namnge dem? Exempelvis www.orionregistry.se Are the stars yours to sell??

...De kanske redan är döpta, stjärnorna. Nån som tänkt på det? Jag ska fan skvallra för alla aliens out there om att det finns ett litet bluff- och bågföretag som säljer stjärnor i deras galax. Hoppas det blir ett sjujävla krig. Star Wars.

5 Comments:

Blogger Kapten Napalm said...

Då ska jag gå med de onda. Darth Napalm strikes again.

7:56 em  
Anonymous Anonym said...

Du ska se att sossarna kommer på något sätt att beskatta dem. "Nämen har du en stjärna, nänä här ska inget ägas utan att beskattas, upp med pengarna bara!"

9:41 em  
Blogger Andreas said...

*börjar nynna*

"Naa naaaaa na na na naaa..."

Jaa! Starta nytt Star Wars! =)

8:04 fm  
Blogger Karin said...

Äntligen fler som tycker det är sjukt!

10:01 fm  
Blogger RedAngel said...

*S* Najs & läsa att fler tänker lika...min son & jag har skrattat oss fördärvade om vilka puckon som KÖPER stjärnor!!!

11:41 em  

Skicka en kommentar

<< Home