söndag, mars 12, 2006

AC/DC

Gissa vem jag såg ute på krogen? Elektrikern! Har inte sett honom på ett halvår, inte hört något sedan jag raderade hans nummer ur telefonen.

Plötsligt bara stod han där i människovimlet, några meter bort. Jag iakttog honom på håll och kände...ingenting. Kunde inte för mitt liv komma ihåg vad det var jag såg i honom. Hans svarta kavaj satt illa. Han var fullt upptagen med att stöta på en tjej som så gammal ut att jag nästan skulle vilja kalla henne tant. Urk! Jag blev personligt förolämpad över att höra till "samma stall" som någon som hon. (Och det gör mig antagligen till en liten människa, I know)

Jag valde att inte låtsas se honom och tänkte att det är konstigt. Att man kan känna sig så fullkomligt distanserad från en människa som både fysiskt och psykiskt varit inuti en.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

...hahahaha... jag förstår hur det känns, i mitt fall var mannen i fråga dock å stötte på en tjej som var så ung att han kändes läskig...

7:36 em  
Anonymous korova said...

Och det är ju just detta som gör det så mkt svårare att verkligen gilla någon ju äldre man blir - det är omöjligt att vara sådär blind man beöver vara, iaf i längden. Var skönt för dig att det inte blev något mer, då kanske du hade slösat en massa tid på någon i onödan...

9:10 em  
Blogger Dan (gearhead) said...

Jag förväntade mig lite bröderna Young men det här går väl an det också antar jag...

8:26 fm  
Anonymous Anonym said...

Ho hi ha.. varit utför samma sak såååå många gånger. Det är nästan så man krx.

7:13 em  

Skicka en kommentar

<< Home