onsdag, mars 15, 2006

Okej då.

Virtanen skrev för ett tag sedan att han inte gillar eller förstår sig på hårdrock. Allt sedan dess har jag tittat lite snett på allt han skrivit. Nu skriver han att han sitter vid skrivbordet och nynnar till Lars Winnerbäck. Allt är förlåtet. Sniff adores.

MEN. Jag störs av att kung Virr alltid recenserar skivor som inte släppts. Jaja. Vi fattar. Du får en massa skivor gratis, först av alla. Skulle det skada att vänta med kommentarerna tills skivan släppts? Stryps flödet av gratissnask om man inte lobbar stenhårt redan innan release?

Sånt undrar jag över.

4 Comments:

Blogger S-Man said...

Visst är det konstigt? Och dessutom recenserar Virren och gänget gärna så svår och smal musik som möjligt. Undrar varför?
Kan det vara för att de ibland, bara ibland, känner att de står över den stora massan? Att de leder den/vill utbilda den eller att de helt enkelt vet mest och allra bäst?

Men han är rolig och underhållande i övrig =)

11:34 em  
Blogger odenplan.nu said...

Hmm..här har ju Andres bildat skola och dom andra följer efter.

Vad det beror på kan man diskutera. I Andres fall handlar det om en sjuk nednördning på musik...i Virtanens fall vet jag inte. Delvis på grund av att jag tycker han verkar ha en rätt slätstruken musiksmak...men visst handlar det lite om att distansera sig..att visa inte minst kollegorna att man är "på"...vilket är inte så lite viktigt i den branschen han verkar.

Många gånger blir ju också det som betraktas som sjukt smal musik sedermera allmängods...ta t ex The Strokes som var recensenternas älsklingar långt innan vanligt folk fått höra dem...sen kom 'Is this it' och The Strokes var The Shit det året. Men Winnerbäck....tycker jag passerat bäst före faktiskt.

2:26 em  
Anonymous korova said...

Odenplan - du är medveten om att din nya adress inte funkar va?

12:47 em  
Blogger Studiomannen said...

Fast jävligt ofta skjuter de mil över målet. På ett extremt pinsamt sätt. Citat Andres: "Nirvana kommer aldrig att bli lika stora som Primal Scream". Javisst. Lysande analys!

Vad gäller Virren var det kul att han i alla fall uttalade sig om att Morrissey ska spela på Bingolotto. Morrisseys egendomliga fans (de som tror att han går på vatten) i övrigt har ju svimmat redan.

4:54 fm  

Skicka en kommentar

<< Home