tisdag, april 04, 2006

Men pe-leeeeeze!

Jag hatar Gilmore Girls. Hur pratar de egentligen?? Så jäääkla uträknat att det blir alldeles löjligt. Manusförfattarna sitter tydligen och punktknullar varje replik tills ollonen lyser röda. Inga människor pratar så!! Inga!

Tack Lasse för beskrivningen Sniffs verklighet:
"Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu.
Det där att komma på för sent vad man borde sagt
och Du vet hur det känns, det vet väl jag...."

Sedan äter Gilmoresarna en massa junkfood också. Men är de feta?!? Nejdå, inte feta alls. Pinnsmala. 50000 kalorier per dygn, dikt-snack and good looks.

Fuck you GGs! Brinn.

14 Comments:

Anonymous Anonym said...

Allvarligt... om du skall få utbrott på något på femman just nu så är det - fan i mig - den där jävla Loka-reklamen innan Deseperate...

Shit, den suger så mycket att jag allvarligt trot att dom tror att ALLA tjejer är helt jävla hjärndöda... Den gör ONT varje gång den kommer upp.

AJ!

9:02 em  
Blogger vandrarvild said...

jamen, det är ju det som är roligt med gilmore girls, INGEN pratar som de gör och de har inte en finne och det är det där überkäcka som man vill se bara för att det bryter av från alla mord i CSI och allt våld och alla dokusåpor.Det är orealistiskt oh käckt och man borde kräkas på det men jag sitter mest och tycker det hela är rätt skoj. Plus att de pressar i sig skapliga mängder junkfood hela tiden. de äter HELA TIDEN.

9:20 em  
Blogger S-Man said...

Finns inga som pladdrar så fort någonstans som de gör i GG. INGA!
Men i GG pratar ALLA så där fort. OTROLIGTSOMFAN!! I tell you.

11:49 em  
Blogger Gammeltackan said...

Va? Gilmore girls är ju veckans höjdpunkt! Love it. Och nu har Jess tittat tillbaka också... Fantastiskt.

8:16 fm  
Anonymous GG-lover! said...

Håller helt med Gammeltackan, det är ju ett toppenprogram!
Som om det inte finns fler tv-program som känns löjligt uträknade i sånt fall?!
Spelar roll om ingen pratar så i verkligheten, det är som sagt en tv-serie å de finns nog en himla massa (inklusive mig) som tycker att det är kul!
Annars kan jag säga att du har en jäkligt kul blogg! =)

11:28 fm  
Anonymous Countrychick said...

Jag har bara stött på ett par killar som gillar GG och jag har antagit att det har mest med de kvinnliga huvudrollsinnehavarna att göra. Hur många killar vill inte ha morsan? Hur som helst, jag håller med Sniff, de är så perfekta och sedelärande så man vill spy. Som en "Lilla huset på prärien" för 2000-talet. Jag tycker hela mor+dotter=bästis-grejen är fullständigt osannolik och dessutom ganska blä.

Men det är roligt att serien faktiskt uppskattas av andra, jag och mina kompisar har alltid undrat varför den fortsätter att sändas eftersom alla (utom ovanstående två killar, varav en är mitt ex (sad but true)) verkar avsky den, men så är det ju tydligen inte alls.

2:34 em  
Blogger Maria said...

Jag tycker att serien är jättemysig och hur dem pratar gör den bara väldigt unik! =)

4:10 em  
Blogger Stora Morran said...

GG is the ultimate feel-good programmet! Även m de har problem så vet man att allt kommer att ordna sig eftersom de älskar varandra och har så fin kontakt (Rory & Lorelai)

7:58 em  
Anonymous Anonym said...

Jag säger Bu (kamratposten) till GG, mamman verkar ju dummare än tåget, pratar som en förvuxen tonåring, medan dottern är övermogen.. sunt, jag säger bara sunt..

10:35 em  
Anonymous maria said...

ser folk på lost och sci-fi för att det är verklighetstroget? nej, antagligen för att det är underhållande (som gilmore girls).

10:52 fm  
Blogger ondskan said...

TACK. Jag hatar också det underliga sättet de har att prata i GG, alldeles för fort och lite lätt uttryckslöst, som om de hade lite sådär halvt ironiska-citationstecken över allt de sa, sådär lite liksom, lite 90-talsintemenariktigt vad vi säger- känslan AAAAAAH fast ändå är det bara superamerikanskt och handlar om FAMILY.

2:49 em  
Blogger The Pale Green Woman said...

GG är ju jätteroliga för att de är så för mycket :-)

Men jag gillar ju Våra bästa år för att den är så för mycket också ...

*borde kanske skaffa mig ett liv*

9:28 em  
Anonymous Spliff Davies said...

Äntligen! GG är bland det obehagligaste som finns!

Maria:
Att bilar kommer att flyga om 50 år är mer troligt än att folk pratar som i GG.

10:15 em  
Blogger candelaria said...

Gilmore Girls är inte feta för att dom alltid går från bordet precis när maten kommer in, alternativt efter första tuggan, för att dom alltid ska iväg någonstans.

11:01 fm  

Skicka en kommentar

<< Home