söndag, april 23, 2006

Tips

Spalterna med husmorstips - en klassiker, eller hur? Man undrar alltid hur sjujävlar i gräset skribenten kom på att göra så?

Typexempel: "Om du fått en rostfläck på vita linnebyxor, blanda vitvinsvinäger och gräddfil och smörj på. Sätt in byxorna i frysen, sedan är det bara att bryta loss fläcken"
Jaha?? Och hur fa-aaan kom du på att testa det?

Mitt hursmorstips för dagen:
Alla ni tjejer som kanske känner er lite gråa och trötta och ouppskattade - åk till närmaste sopstation och släng returpapper/övrigt skräp som ni inte behöver. Dyrkande blickar från alla män som tvingats iväg till tippen av frugan (hon som har röjt bland buskarna i trädgården hela helgen) är garanterade. "Ååå, en kvinna som reder sig själv" verkar de trånande tänka.

Och hur kom jag på att testa det? Jo, för att jag varit duktig och städat ur mitt förråd. (Vårt satans grovsoprum är som kännt bara öppet 07-09 på morgonen). Vilken fest denna helg har varit. Party, party.

4 Comments:

Blogger mitt fyrverkeri said...

Exakt! Samma sak som att gå och plocka spik och skit på tex Bauhaus eller att tvätta bilen för hand i en drive-in-tvätt. Egokick delux när männen dreglar. =)
Du är klok du!

11:26 em  
Anonymous Anonym said...

Här är en till som kan hålla med föregående talare, de har rätt! Jag rekomenderar tippen... Där hittade jag sist 3 (japp, 3) snyggingar...

9:57 fm  
Anonymous Anonym said...

Själv gillar jag receptet för mögelfläckar: Lägg plagget i filmjölk i ett par dygn (gärna tillsammans med några pepparrotsbitar). Gnugga fläcken med filmjölken.
Skölj i rent vatten. Upprepa behandlingen om det behövs. Tvätta som vanligt.
Hur lång tid tar det innan man kommer på att jo, pepparrot skall man lägga i filmjölken??

http://www.grepen.se/konsult/favoriter/Flackborttagning.htm

10:13 em  
Blogger Mel said...

Ungefär lika lång tid som det tar att komma på att vaniljyoghurt är jättegott tillsammans med vegetarisk kikärtscurry med tomater...

7:47 em  

Skicka en kommentar

<< Home