onsdag, maj 03, 2006

The claw

Jag är inte en piffig tjej. Önskar innerligt att jag var det, men jag har inte riktigt den rätta uthålligheten. Je suis au naturel på det stora hela taget. Slingor i håret (alltid utväxta) och låtsasnaglar är mina enda mini-piffigheter.

Vid två tillfällen har jag fixat naglarna samtidigt med en tjej som säger att hon är en häxa. En häxa?! Skumt. Hon berättade att hon hade varit på någonsorts häxmöte och det hade tydligen varit kolliderande energier i rummet. Jopp.

Jag försökte vid båda tillfällena tänka uteslutande snälla tankar om häxor. Just in case. Utifall hon är tankeläsare/synsk också.

...Hur vet man om man är häxa?

4 Comments:

Anonymous siglavy said...

Läs detta http://www.abo.fi/~rojala/. En svensk kille som flyttat till Finland och är övertygad om att där finns häxor...

Jag har lite svårt att få det ihop att en häxa fixar naglarna. Är modern häxeri inte sånt att man är ett med naturen och dess krafter och sånt? Då känns akrylnaglar lite motsägelsefulla....

9:10 fm  
Blogger The Pale Green Woman said...

Om man släpar med sig en kvast överallt så är det ett säkert tecken.

7:39 em  
Blogger Karin said...

Men lösnaglar är ju själva höjden av piffighet! Det som klår alla andra ansträngningar. Struket från listan av mig, så vain får jag inte bli ;-)
Impad.

8:57 em  
Blogger Nini said...

Min lärare i Spanien är häxa och hon kom på det när hon insåg att inte alla såg/drömde sånt som hon gjorde. När hennes brorson sa hejdå (efter att han hade dött) i en dröm blev hon helt säker.

Jag är en hoppfull skeptiker. Jag tror nog inte på det men jag skulle vilja att det var så... Att det finns mer än det vi kan se...

4:04 em  

Skicka en kommentar

<< Home