tisdag, maj 09, 2006

Tångagel

Jag hade kanske för små skor då jag tränade i vintras. Plötsligt blev stortånageln en lös flärp som jag kunde klippa bort. I lost it! Där inunder låg den fulaste lilla alien till tånagel. Den är blå och skrovlig och på vissa ställen gulskiftande och flagig. Ett missfoster. Ett freak! Ni vet handkrämen som heter Hand and Nail? Den passande krämen här skulle heta Foot and Freak.

Den ser så otroligt avskyvärd ut att jag själv börjar må illa då jag tittar på den. Och nu är det sandalsäsong. Skitkul. Får köpa sånadär fina, rosa Snobbenplåster från H&M och täcka in den där kanske.

3 Comments:

Blogger Kattiz said...

kan du ha fått nagelsvamp där? Inte helt fel att behandla ifall om...annars tror jag den blir ok..du skulle ha sett W´s nagel...där snackar vi ful nagel, nu är den perfekt igen =)

7:48 em  
Blogger Shirika said...

Själv har jag vårputsat och fejjat mina fötter (mest under) inför sandalsäsongen.. Plötsligt säger sonen (6) förfärat att "Men mammaa! Dina tånaglar har ju ruttnat!!

????? Jag vet fortfarande inte vad han menade för han blev bara arg att jag inte såg det själv - men dom e tydligen inte snygga! :-(

5:00 em  
Anonymous Anonym said...

Vi vill se bilder!

8:53 em  

Skicka en kommentar

<< Home