tisdag, juli 11, 2006

Men vanuuurå?

Vad ARGA ni är för att jag inte uppdaterat bloggen!? Jag känner mig lite överrumplad och ganska smickrad över de starka reaktionerna. Inte visste jag att ni saknade mig mycket, sötpluttar.

Kära trogna gamla läsare ni är givetvis tusen gånger värdefullare än Cosmo och jag ska aldrig lämna er utan input så länge igen.

Jag lovar att om jag någonsin läser Cosmo ever again som kommer det att vara på ett mörkt dass, strax innan jag river ut sidorna och använder dem som toapapper. Era stigar däremot kommer föralltid att vara fulla av Sniff-strödda rosenblad av visdom.

Så.

Vänner?

5 Comments:

Blogger The Pale Green Woman said...

arga?! Nej men jag blir ju orolig när du försvinner så länge ju, tänk om du bara stadgar dig och radhuslivar dig helt plötsligt utan att säga till?!

6:20 em  
Blogger Sniff said...

Fan, jag är delvis skyldig...Fast de 3 V:na hägrar då absolut inte

6:26 em  
Blogger The Pale Green Woman said...

Sex med businessman är OK, bara du inte börjar dilla alltför mycket om pelargoner och husvagnssemestrar, deal?

7:50 em  
Anonymous J said...

OK, lite förlåten. ;o)

9:02 em  
Anonymous Jonna said...

Jo du är förlåten men det har varit ett par jobbiga veckor! Efter dagar fyllda av vattenlavemang, insulinstick, psykbryt och demens (inget en statsvetare vanligtvis sysslar med om dagarna)så är det så skönt att komma hem och läsa din blogg som återhämtning. Så glad att se att du är tillbaka *astöntigt glädjeskutt*

11:15 em  

Skicka en kommentar

<< Home