måndag, september 04, 2006

A.I.

Avskydde SonyEricsson förut, men det är väldans lite mot vad jag hatar dem nu. Mr B har köpt en såndär deluxetelefon som är dator och telefon och kalender och antagligen personal asswipe också, om man bara tankar ner rätt mjukvara. Denna hightechtelefon har nu ställt in en egen väckning som inte syns i några menyer. Som han aldrig har bett om. Som varje morgon kvart i åtta går igång. Och det hjälper inte om telefonen är avstängd, den tutar på ändå. Helvetet slutar dessutom inte här - när man stänger av telefonen, så snoozar den!! Som om man hade bett om snooze. Så efter en kvart kör den extranummer.

Vi kommer att bli tvugna att gömma telefonen under en stor hög kläder djupt inne i hallgarderoben nästa helg. Och jag kommer att bli tvungen att åka förbi och ägga Ericssons hus.

4 Comments:

Blogger Lagergren said...

Inte mycket till IT-konsult du hittat dig ifall han inte lyckas oskadliggöra en Ericsson :)

Granted - de har för djävliga användargränssnitt.

10:03 em  
Anonymous Haddock said...

hahaha man måste klicka på den lilla klockan i displayen för att få upp just DEN larmmenyn. (Upptäckte jag tidigt en morgon)

10:49 em  
Anonymous Belli said...

löser det sig inte på något annat vänster är det bara att ta ur bateriet. under förutsättningen att det inte är en sån supermobil som klarar sig utan batteri förstås

1:27 fm  
Anonymous G said...

Alltid lättast att skylla på den mänskliga faktorn i fall som dessa.

Var god och notera att detta inte var menat som ett påhopp mot dig, utan bara en kul kommentar från, för dig, en helt okänd människa.

Hade vägarna förbi bara, och anonym skall jag förbli.

2:17 fm  

Skicka en kommentar

<< Home