söndag, september 03, 2006

Glömde du tarmen?

Huvudet och magen tackar för en trevlig kräftskiva igår

Förutom den trevliga sociala biten så är en kräftskiva en tillställning där man käkar asätande djur som kokats levande. Maten stirrar anklagande på tallriken ("ajajajjj hett!").

Man bryter huvudet av käket och plockar sedan ur tarmen som inte sällan är full med bajs. Därefter är det bara att avnjuta nästa munsbit asätare.

...Ärligt talat, det är faktiskt lite småsnuskigt med kräftor. Det är därför man behöver så mycket snaps att decinficera dem med...

5 Comments:

Blogger Stora Morran said...

Kräftor är gotti gotti! Man får inte tänka så mycket på vad det är man äter.

7:25 em  
Anonymous who said...

När jag läser sånt så känner jag mig glad för att jag är vegeterian.

/who

11:38 em  
Blogger Gammeltackan said...

Hehe... Kräftor är inte min melodi heller. Det har tidigare inte varit så mycket smaken, även om det här med bajrännan faktiskt räckt för att jag ska tacka nej, utan jag har mest tyckt att det är en faslig massa jobb för nästan ingen mat alls. Så gott är det helt enkelt inte. Efter detta inlägg känns det som jag fått vatten på min kvarn... Kycklingsallad till nubben duger lika gott för min del.

8:22 fm  
Blogger Pellen said...

Tsss, smaken sitter ju i skiten.

8:57 fm  
Blogger vandrarvild said...

mm, visst är det jäkligt vidrigt. Jag har alltid sagt att kräftor och räkor är insekter. De bara råkade hamna i vattnet och överlevde och nu är det mitt i allt helt okej att äta upp dem. Hur äckligt som helst.

2:13 em  

Skicka en kommentar

<< Home