måndag, september 04, 2006

Halva inne!

Jag tror att jag kanske, kanske har möjlighet att vinna budgivningen på en lägenhet. Det är en 1,5:a med välkomnande säng i hallen.

Allt i hallen ska tydligen föregås av ordet "välkomnande" (läs mäklarannonser) och i denna lägenhets fall så är det alltså sängen som ligger i hallen. Knarkade arkitekten? Slant han med pennan? Bad han sin praoelev från nian att rita klart? Hade han bråttom hem till frugan som precis stekt på några biffar? Frågor som tränger sig på.

...Men jag känner faktiskt att jag kan ta lite hallcamping, om föreningen har *en*egen*badbrygga. Dessutom tror jag inte alls att det är så illa med en välkomnande säng i hallen då man varit ute och stängt barerna.

2 Comments:

Anonymous Karin said...

Är det samma lya som jag vill ha???? I Gröndal månne? Vill ha vill ha vill ha!

10:00 fm  
Blogger Galladriell said...

Perfekt ju... man kan i princip bara öppna dörren och krångla av sig skorna, om man kan det... och i blindo falla mjukt i sängen. Detta vid ett mer onycktert tillstånd alltså.

I det mer nycktra tillståndet hoppas man väl att hallen är tillräckligt stor för mer än en 90säng och att gästerna har vett att just ta av sig skorna... farligt inbjudande me en säng i hallen.

4:01 em  

Skicka en kommentar

<< Home