torsdag, november 16, 2006

Ta-tanka

I morse körde jag in på en mack. Har inte tankat där förut, bara för att den ser så jäkla suspekt ut. Men nöden har ingen lag, jag hade svinbråttom. Had to go with the unposh one.

Fokuserade på att hitta 95 oktan...95, 95, Konto. Bra! Stannade till, steg ur bilen och gick runt för att låsa upp tanklåset och insåg med ett litet förläget leende att luckan fortfarande sitter på förarsidan.

Försökte se cool och oberörd ut medan folket vid busstationen på andra sidan vägen glodde undrande [kändes det som]. Steg in i bilen, körde rakt fram, ut. Mental luciahälsning åt alla på busshållplatsen. Krånglade och backade. Det var supersmalt och supertight och det krävdes rejält med trixade. Inte stöta i kanten, inte backa på trädet.

Sedan körde jag in i nästa rad. Steg ur och insåg att "whatdafffff! tanklåset är ju fortfarande på fel sida!"

Kära Mensa, jag skickar min ansökan idag

12 Comments:

Anonymous Anonym said...

Buffalo

9:15 em  
Anonymous Mr said...

Ha ha ha... :)

11:07 em  
Blogger odenplan.nu said...

Hahahaha...det där var jävligt kul. Har hänt mig en gång också...så du är i go.....nja....någon form av sällskap.

10:19 fm  
Blogger fröken K said...

vem har inte råkat ut för samma sak? jag har säkert gjort det fler gånger än dig. :)

12:16 em  
Anonymous Anonym said...

fniss! men sen när du tankade kom du väl ihåg att ta ur slangen? flera personer i min närhet har kört iväg slangen! rekordet är L som blev ikappsprungen av mack-personal som ville ha tillbaka slangen som L släpat 400m...

1:41 em  
Anonymous Barbona said...

Hahaha, som gammal mackarbetare kan jag bara gratulera då du gett de anställda ett gott skratt. Vi brukade slå vad om precis hur många varv den förvirrade (ofta tjejen/kvinnan tyvärr...) skulle snurra runt pumparna innan hon inser att hon måste backa alt vända. =) Humor på väldigt hög (?) nivå!

6:09 em  
Blogger Andreas said...

Då får jag sälla mig till de lyckligt lottades skara. Första gången jag skulle tanka nya bilen körde jag in utan att ha koll på vilken sida locket satt på. Kom på det när jag stannat...

Gick ut, bakåt längs bilen på förarsidan, inget tanklock.. "yessss", runt bakom.

Wtf!? Inget lås? Bara en lucka? Det tog ett moments funderande innan jag lite lätt tryckte på luckan som öppnade sig... Kollade upp det efteråt och det visade sig att det automatiskt är låst när man låser bilen och annars öppet.

Jag hade bara tur som stannade på rätt sida och inte hade låst när jag gick ur, annars hade jag ju sett ut som jordens mupp när jag inte kunde få upp mitt eget tanklock...

1:00 em  
Blogger okcaniloginnow said...

Ha ha ha...:)
Det är då man är glad att det inte är stamhaket.

8:31 em  
Blogger Silverfisken said...

Om jag kommer till Svedala hade det varit kul att träffas. Mr Business också förstås. Han ska ha rouge och en rosa t-shirt. Den ska vara lite för tight.

2:33 em  
Anonymous Anonym said...

Dagens apgarv! Tack. Det behövde jag verkligen.
/A

3:13 em  
Anonymous /ako said...

Ha, ha- precis så gjorde jag oxå för ngr månader sen. Det tog tre försök att lyckas få bensinlocket på rätt sida om pumpen. Tankade fullt o gick in för att betala- upptäckte då att ja tagit fel bensinkort o fick lämna ifrån mig körkortet som säkerhet o sen åka o hämta rätt bensinkort. *pinsamt* Vissa dagar ska man inte kliva ur sängen- synd bara att man inser det försent bara...

8:12 em  
Anonymous Malin said...

*sitter och fnissar för mig själv*

9:43 fm  

Skicka en kommentar

<< Home