söndag, december 17, 2006

Vaaaaad ska man göra när man blir stor?

Satt och hade existentiell ångest blandat med söndagsdito och tänkte att man kanske borde söka ett nytt jobb eller nåt. Gick in på Monster.se och blev uppgiven. Det är med jobb som med relationer - då man prövat på en del så vet man att det mesta inte är lika kul som det ser verkar vid en första anblick.

Födde efter ett tag den briljanta idén att jag åtminstone kanske skulle kunna uppdatera min CV. Så kan jag luta mig tillbaka och vänta på att guldföretagen med topptjänsterna kontaktar mig. Ha!

Men det är forfarande tammefan omöjligt att göra det utan att bli vansinning!!!! Det är så oerhört oanvändarvänligt upplagt att man blir....så jävla förbannad att man hellre struntar i det. Hur svårt kan det vara att göra en jobbsite som går att använda, vavava???

1 Comments:

Anonymous Chrille said...

Förstår vad du menar, de är alltid jäkligt omständiga och hur kul är det att för tredje gången skriva "Spånga Gymnasium"?
Fast jag använde själv monster bara häromdagen för att ladda upp cv och jag tyckte nog inte direkt att den var svår och användarovänlig. Tråkig - ja. Men svår? Nja.

7:59 fm  

Skicka en kommentar

<< Home